Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Accademia Montersino. Corso completo di cucina e di pasticceria tecniche e ricette

Jazyk ItalštinaItalština
Kniha Pevná
Kniha Accademia Montersino. Corso completo di cucina e di pasticceria tecniche e ricette Luca Montersino
Libristo kód: 13438207
Nakladatelství LT Editore, října 2013
Un corso di cucina completo dello chef Luca Montersino. La cucina personale dello chef, un mix equil... Celý popis
Kniha není bohužel dostupná :(
Zadejte nám Váš e-mail a my se Vám ozveme až bude kniha opět dostupná.

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Storytelling with Data Cole Nussbaumer Knaflic / Brožovaná
common.buy 798
TOP
Man & His Car / Pevná
common.buy 970
Připravujeme
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Pevná
common.buy 1 180
Croissant e biscotti Luca Montersino / Brožovaná
common.buy 361
Angst, m. Audio-CD sho / Brožovaná
common.buy 325
Francais.com Jean-Luc Penfornis / Brožovaná
common.buy 300
Tiramisú y postres cremosos Luca Montersino / Brožovaná
common.buy 875
Metropolis Jeremy Black / Pevná
common.buy 1 033

Un corso di cucina completo dello chef Luca Montersino. La cucina personale dello chef, un mix equilibrato tra tradizione e innovazione in un ricettario completo, dall'antipasto al dessert. Tantissime preparazioni accompagnate da procedimenti fotografici step by step. Sezioni tematiche dedicate a tecniche di cottura e tipologie di lavorazione. Tutti le basi della cucina: dagli impasti base della tradizione italiana a e francese alla cottura delle carni, dalla precristallizzazione del cioccolato alle tecniche di preparazione piů particolari, dalla scuola per gnocchi e paste fresche alla lavorazione del pesce fresco. Consigli e tecniche dello chef per risultati da veri professionisti. Schede di approfondimento, glossario degli strumenti utili, spiegazione delle lavorazioni e ingredienti piů particolari, indici di facile consultazione.

Informace o knize

Plný název Accademia Montersino. Corso completo di cucina e di pasticceria tecniche e ricette
Jazyk Italština
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2013
Počet stran 418
EAN 9788861071773
ISBN 8861071775
Libristo kód 13438207
Nakladatelství LT Editore
Váha 1778
Rozměry 199 x 241 x 40
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet