Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Pastry

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Pastry Michel Roux
Libristo kód: 04262014
Nakladatelství Quadrille Publishing Ltd, května 2010
Simple techniques for making all the classic pastry recipes, each technique with step-by-step photos... Celý popis
Kniha není bohužel dostupná :(
Zadejte nám Váš e-mail a my se Vám ozveme až bude kniha opět dostupná.

Zákazníci také koupili


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Pevná
common.buy 988
TOP Připravujeme
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Pevná
common.buy 968
TOP
Complete Robuchon Joel Robuchon / Pevná
common.buy 677
TOP
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Pevná
common.buy 718
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Brožovaná
common.buy 378
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Brožovaná
common.buy 487
TOP
Momofuku David Chang / Pevná
common.buy 734
TOP
Bouchon Bakery T. Keller / Pevná
common.buy 1 333
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Pevná
common.buy 810
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 297
Noma René Redzepi / Pevná
common.buy 1 476
French Revolution Roux / Pevná
common.buy 810
Připravujeme
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Pevná
common.buy 1 218
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Pevná
common.buy 810
Patisserie Melanie DuPuis / Pevná
common.buy 1 078

Simple techniques for making all the classic pastry recipes, each technique with step-by-step photos and expert tips for perfect results. With 100 recipes, including Quiche Lorraine, Fillet of Beef in a Brioche Crust, Apple Tart, Pecan Pie, canapés, seafood pastries and filo croustades, as well as advice on contemporary twists and flavour combinations for those who want to buy their pastry but still want to experiment.

Informace o knize

Plný název Pastry
Autor Michel Roux
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2010
Počet stran 304
EAN 9781844008278
ISBN 1844008274
Libristo kód 04262014
Nakladatelství Quadrille Publishing Ltd
Váha 748
Rozměry 163 x 212 x 19
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Pevná
common.buy 976
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Pevná
common.buy 2 216
TOP
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Pevná
common.buy 919
TOP
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Pevná
common.buy 837
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Pevná
common.buy 1 513
TOP
Six of Crows Leigh Bardugo / Brožovaná
common.buy 184
TOP
Mini Amigurumi Birds Sarah Abbondio / Pevná
common.buy 223
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Pevná
common.buy 1 162
TOP
Ratio Michael Ruhlman / Brožovaná
common.buy 276
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Pevná
common.buy 944
TOP
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Pevná
common.buy 2 204
Complete Bocuse Paul Bocuse / Pevná
common.buy 809
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Pevná
common.buy 3 295
Bread Is Gold Massimo Bottura / Brožovaná
common.buy 896
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Pevná
common.buy 923
Eleven Madison Park Daniel Humm / Pevná
common.buy 1 448

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet