Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Přehled tradičních potravinářských výrob - Technologie potravin

Jazyk ČeštinaČeština
Kniha Brožovaná
Kniha Přehled tradičních potravinářských výrob - Technologie potravin Pavel Kadlec
Libristo kód: 01313629
Nakladatelství Key publishing, listopadu 2012
Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a d... Celý popis
TOP TOP
Kniha není bohužel dostupná :(
Zadejte nám Váš e-mail a my se Vám ozveme až bude kniha opět dostupná.

Zákazníci také koupili


TOP
Hyperprostor Michio Kaku / Pevná
common.buy 286
Jak prokouknout druhé lidi Joe Navarro / Brožovaná
common.buy 322
SCHÉMA MASOVÉ KULTURY Theodore W. Adorno / Kniha
common.buy 108
Trhlina ve stvoření světa Marcelo Gleiser / Pevná
common.buy 294
Potravinářské zbožíznalství Jana Dostálová / Brožovaná
common.buy 660
SOFISTÉS Platón / Kniha
common.buy 124
Geomancie a integrární kultura collegium / Pevná
common.buy 334
Slovník české frazeologie a idiomatiky 4 František Čermák / Kniha
common.buy 699

Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem získat informace o výrobě potravin a jejich kvalitě a měla by sloužit rovněž jako zdroj základních informací pro odbornou i laickou veřejnost. Tato kniha je souhrnným přehledem tradičních a zároveň i současných potravinářských technologií, rozděleným do 8 kapitol a nově je doplněna rejstříkem odborných pojmů, který umožňuje čtenáři rychlou orientaci v textu a anglickým souhrnem. • Evropská technologická platforma – východiska pro výzkum v oblasti potravinářství • Obecné zásady výroby potravin • Konzervace potravin a technologie masa • Technologie mléka a mlékárenských výrobků • Technologie olejů, tuků, detergentů a kosmetiky • Fermentační technologie • Technologie sacharidů • Výroba pochutin a zpracování suchých plodů

Informace o knize

Plný název Přehled tradičních potravinářských výrob - Technologie potravin
Jazyk Čeština
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2013
Počet stran 588
EAN 9788074181450
ISBN 978-80-7418-145-0
Libristo kód 01313629
Nakladatelství Key publishing
Váha 1200
Rozměry 250 x 176
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


Biochemie Radovan Hynek / Pevná
common.buy 689
Radost z x Steven Strogatz / Pevná
common.buy 250
Klinická výživa a dietologie Sangita Sharma / Brožovaná
common.buy 339
36 důkazů boží existence Newbergerová Goldsteinová Rebecca / Pevná
common.buy 299
Toxikologe Igor Linhart / Pevná
common.buy 454
Měnová analýza Jan Kodera / Brožovaná
common.buy 214
Shutdown - CD Stromboli / Audio CD
common.buy 278
SES Výroba letadel / binding.
common.buy 211
Podmořská města Vladimír Suchý / Hra
common.buy 1 156

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet