Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Technologie přípravy pokrmů 1

Jazyk ČeštinaČeština
Kniha Brožovaná
Kniha Technologie přípravy pokrmů 1 Hana Sedláčková
Libristo kód: 00056373
Nakladatelství Fortuna, listopadu 2003
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové... Celý popis
? points 16 b
163
Skladem u dodavatele Odesíláme do 2 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


Receptury studených pokrmů Jaroslav Runštuk / Pevná
common.buy 376
Příroda a lidská duše Bill Plotkin / Kniha
common.buy 347
Stolničení Gustav Salač / Pevná
common.buy 396
Kultura renesance v Itálii Jacob Burckhardt / Pevná
common.buy 406
Evropa Norman Davies / Brožovaná
common.buy 1 257
Psychoanalytický výklad Bible Jan Stern / Kniha
common.buy 175
Technologie přípravy pokrmů 2 Hana Sedláčková / Brožovaná
common.buy 163
PSYCHÉ A SMRT Edgar Herzog / Kniha
common.buy 126
Technologie přípravy pokrmů 3 Hana Sedláčková / Brožovaná
common.buy 163
Technologie přípravy pokrmů 5 Hana Sedláčková / Brožovaná
common.buy 172
Technologie přípravy pokrmů 4 Hana Sedláčková / Brožovaná
common.buy 163
Život mezi Jungem a Freudem Sabine Richebächer / Pevná
common.buy 400
Technologie přípravy pokrmů 6 Hana Sedláčková / Brožovaná
common.buy 172
Ekumenické církevní dějepisectví Jiří Hanuš / Brožovaná
common.buy 186
Mystika západu Jan Stern / Kniha
common.buy 218

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Informace o knize

Plný název Technologie přípravy pokrmů 1
Jazyk Čeština
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2004
Počet stran 88
EAN 9788071689126
ISBN 80-7168-912-2
Libristo kód 00056373
Nakladatelství Fortuna
Váha 267
Rozměry 208 x 224 x 8
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Receptury teplých pokrmů Jaroslav Runštuk / Pevná
common.buy 452
TOP
Střet civilizací Samuel P. Huntington / Pevná
common.buy 381
Dějiny anglického národa Paul Johnson / Pevná
common.buy 382
Zrcadlo minulosti Vojen Ložek / Pevná
common.buy 228
Nezvěstný (Amerika) Franz Kafka / Pevná
common.buy 248
Dějiny legendárních zemí a míst Umberto Eco / Pevná
common.buy 838
Malá encyklopedie buddhismu Vladimír Miltner / Pevná
common.buy 269
Výprodej
Onko jóga Evelyn Horsch-Ihle / Pevná
common.buy 407

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet