Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Chemistry of Dairy Products - A Chemical Analysis of Milk, Cream and Butter

Jazyk AngličtinaAngličtina
E-kniha Adobe ePub
Nakladatelství Hughes Press, září 2016
This antique book contains a comprehensive treatise on dairy production, with particular focus on th... Celý popis
? points 18 b
175
Skladem Ihned ke stažení

This antique book contains a comprehensive treatise on dairy production, with particular focus on the chemical aspects of the practice. Including information on methods and equipment used in the chemical analysis of milk, cream, and butter, this is a text that will be of much value to the commercial dairy farmer and one not to miss for collectors of antique farming literature. Many antique books such as this are becoming increasingly costly and rare, and it is with this in mind that we are proudly republishing this text here complete with a new introduction on dairy farming.

Informace o knize

Plný název Chemistry of Dairy Products - A Chemical Analysis of Milk, Cream and Butter
Jazyk Angličtina
Vazba E-kniha - Adobe ePub
Datum vydání 2016
Počet stran 58
EAN 9781473354050
Libristo kód 40329472
Nakladatelství Hughes Press
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet