Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Confectionery Science and Technology

Jazyk AngličtinaAngličtina
E-kniha Adobe ePub
E-kniha Confectionery Science and Technology Richard W. Hartel
Libristo kód: 41041376
Nakladatelství Springer, října 2017
This book examines both the primary ingredients and the processing technology for making candies. In... Celý popis
? points 234 b
2 343
Skladem Ihned ke stažení

This book examines both the primary ingredients and the processing technology for making candies. In the first section, the chemistry, structure, and physical properties of the primary ingredients are described, as are the characteristics of commercial ingredients. The second section explores the processing steps for each of the major sugar confectionery groups, while the third section covers chocolate and coatings. The manner in which ingredients function together to provide the desired texture and sensory properties of the product is analyzed, and chemical reactions and physical changes that occur during processing are examined. Trouble shooting and common problems are also discussed in each section.Designed as a complete reference and guide, Confectionery Science and Technology provides personnel in industry with solutions to the problems concerning the manufacture of high-quality confectionery products.

Informace o knize

Plný název Confectionery Science and Technology
Jazyk Angličtina
Vazba E-kniha - Adobe ePub
Datum vydání 2017
EAN 9783319617428
Libristo kód 41041376
Nakladatelství Springer
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet