Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Cours de gastronomie moleculaire n(deg)2

Jazyk FrancouzštinaFrancouzština
E-kniha Adobe ePub
Nakladatelství Editions Quae, srpna 2010
Les cochons de lait rôtis ont-ils la peau plus croustillante si on leur coupe la tête quand on les d... Celý popis
? points 33 b
334
Skladem Ihned ke stažení

Les cochons de lait rôtis ont-ils la peau plus croustillante si on leur coupe la tête quand on les débroche ? Faut-il vraiment battre les blancs d'œufs toujours dans le même sens, pour qu’ils montent mieux ? Les phases de la lune ont-elles une influence sur les marinades ? Et les courants d’air sur les béarnaises ? Trucs, astuces, tours de main, proverbes, adages, maximes, dictons... autant de « précisions culinaires » pour Hervé This dont il est grand temps de prouver la véracité (ou le mensonge) par l’expérience…

Informace o knize

Plný název Cours de gastronomie moleculaire n(deg)2
Autor Herve This
Jazyk Francouzština
Vazba E-kniha - Adobe ePub
Datum vydání 2010
EAN 9782759223244
Libristo kód 44976957
Nakladatelství Editions Quae
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet