Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Handbook of Food Science and Technology 1

Jazyk AngličtinaAngličtina
E-kniha Adobe ePub
Nakladatelství Wiley-ISTE, ledna 2016
This book serves as a general introduction to food science and technology, based on the academic cou... Celý popis
? points 466 b
4 660
Skladem Ihned ke stažení

This book serves as a general introduction to food science and technology, based on the academic courses presented by the authors as well as their personal research experiences. The authors' main focus is on the biological and physical-chemical stabilization of food, and the quality assessment control methods and normative aspects of the subsequent processes. Presented across three parts, the authors offer a detailed account of the scientific basis and technological knowledge needed to understand agro-food transformation. From biological analyses and process engineering, through to the development of food products and biochemical and microbiological changes, the different parts cover all aspects of the control of food quality.

Informace o knize

Plný název Handbook of Food Science and Technology 1
Jazyk Angličtina
Vazba E-kniha - Adobe ePub
Datum vydání 2016
EAN 9781119268673
Libristo kód 45848611
Nakladatelství Wiley-ISTE
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet