Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Kochen fur Angeber

Jazyk NěmčinaNěmčina
E-kniha Adobe ePub
, listopadu 2014
Das Geheimnis groer SpitzenkocheDaraus sind Michelin-Sterne gemacht - ein Buch mit 50 kulinarischen... Celý popis
? points 68 b
680
Skladem Ihned ke stažení

Das Geheimnis groer SpitzenkocheDaraus sind Michelin-Sterne gemacht - ein Buch mit 50 kulinarischen Knalleffekten zum Nachmachen. Von Sphren, Espumas, rehydriertes Obst bis Fake Kaviar: Der Bestsellerautor Prof.Dr.Thomas Vilgis bert nicht nur Sternekche in ganz Deutschland, sondern zeigt was viele Gourmets nicht zu trumen wagen. Atemberaubende Exquisit-RezepteKulinarische Zauberer wie Ferran Adri kochen zwar nur mit Wasser, aber mit viel Hintergrundwissen. Und dieses Wissen ist jetzt fr Jeden zugnglich. Mit dieser Ausgabe lassen sich fantastische Gerichte auf Drei-Sterne-Niveau am eigenen Herd zubereiten. Erfahren Sie mehr ber die 50 beeindruckendsten Effekte der Avantgarde- und Molekularkche.

Informace o knize

Plný název Kochen fur Angeber
Jazyk Němčina
Vazba E-kniha - Adobe ePub
Datum vydání 2014
EAN 9783868518726
Libristo kód 41184718
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet