Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Jazyk FrancouzštinaFrancouzština
E-kniha Adobe ePub
E-kniha Le veau de boucherie Isabelle Veissier
Libristo kód: 42060155
Nakladatelství Inra, ledna 2003
Autour de 5 principaux facteurs d'elevage (alimentation, logement, maitrise de la sante, transport,... Celý popis
? points 80 b
797
Skladem Ihned ke stažení

Autour de 5 principaux facteurs d'elevage (alimentation, logement, maitrise de la sante, transport, role de l'eleveur) les auteurs analysent les elements qui peuvent satisfaire les besoins de l'animal au regard de sa biologie et influencer la qualite de la viande. Des solutions sont proposees pour ameliorer les conditions d'elevage, a la fois pour le producteur (resultats techniques de l'exploitation) et les animaux (bien-etre). L'avenir de la production est enfin aborde. Destine a tous les acteurs de la filiere, cet ouvrage traite essentiellement des veaux produits en elevage dit "e;intensif"e; mais la plupart des resultats et recommandations peuvent etre transposes a d'autres types d'elevage.

Informace o knize

Plný název Le veau de boucherie
Jazyk Francouzština
Vazba E-kniha - Adobe ePub
Datum vydání 2003
EAN 9782759215751
Libristo kód 42060155
Nakladatelství Inra
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet