Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Methods to Assess the Quality of Meat Products

Jazyk AngličtinaAngličtina
E-kniha Adobe ePub
E-kniha Methods to Assess the Quality of Meat Products Jose Manuel Lorenzo
Libristo kód: 39881349
Nakladatelství Humana, února 2022
This volume provides standardize analytical processes and techniques used for the analysis of meat a... Celý popis
? points 367 b
3 672
Skladem Ihned ke stažení

This volume provides standardize analytical processes and techniques used for the analysis of meat and meat products. Chapters guide readers through methods on different chemical parameters, measurement of pH, correct determination of texture parameters in different meat and meat products, fat extraction, free amino acids, hydrolyzed amino acids extraction, nitrites and nitrates in meat and meat products, liquid chromatography, and techniques used for the determination of antioxidant capacity in meat and meat products.  Authoritative and cutting-edge, Methods to Assess the Quality of Meat Products aims to be a useful practical guide to researches to help further their study in this field. 

Informace o knize

Plný název Methods to Assess the Quality of Meat Products
Jazyk Angličtina
Vazba E-kniha - Adobe ePub
Datum vydání 2022
EAN 9781071620021
Libristo kód 39881349
Nakladatelství Humana
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet