Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Manual of Meat Inspection in Tropical Countries

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Manual of Meat Inspection in Tropical Countries Muhammad Ali
Libristo kód: 06858336
Nakladatelství LAP Lambert Academic Publishing, října 2013
This manual will help the students to understand meat and byproduct processing and meat inspection c... Celý popis
? points 168 b
1 683
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Collection of Catholic Prayers and Devotions D D The Rt Rev Jo Rowan / Brožovaná
common.buy 873
Les Proc dures Collectives Internationales Dans l'Espace Ohada Melchi Sogwende Zoungrana / Brožovaná
common.buy 1 238
Progress in Nanophotonics 2 Motoichi Ohtsu / Brožovaná
common.buy 3 313
Gr ndung Innovativer Unternehmen Jobst-Walter Dietz / Brožovaná
common.buy 1 830
Wagner Barry Millington / Brožovaná
common.buy 1 185
Borneo Boys Roger Annett / Pevná
common.buy 1 323
Democracy After Liberalism Robert Talisse / Brožovaná
common.buy 1 852
Beloved Hope Chest Amy Clipston / Brožovaná
common.buy 413
Asperger Syndrome and Maternal Experiences Sharon Link / Brožovaná
common.buy 1 711
Axiology of Art Mahmoud Khatami / Brožovaná
common.buy 1 806

This manual will help the students to understand meat and byproduct processing and meat inspection courses. An utmost try has been made to full fill the modern requirements of the slaughter houses. Safe food for human's demands more skilled meat inspector who could monitor food safety in field and laboratory as well. This book will also be helpful to the field Veterinarians, Under Graduate students and meat industry. This manual covers topics mainly terminologies used in Meat industry, Construction of Slaughter house, Slaughtering methods (cutting neck, stunning), Rigor mortis, Grading of meat, Meat differentiation of animals, Meat byproduct processing, Hazardous analysis critical control points HACCP and ISO, Meat preservation methods, laboratory tests for meat quality, The Punjab Pakistan animals slaughter control act 1963 and Instruments used in Abbatoir.

Informace o knize

Plný název Manual of Meat Inspection in Tropical Countries
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2013
Počet stran 88
EAN 9783659473050
Libristo kód 06858336
Váha 141
Rozměry 152 x 229 x 5
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet