Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Vážení zákazníci, z důvodu státního svátku není dnes zákaznická podpora k dispozici. Vašim požadavkům se budeme věnovat následující pracovní den. Děkujeme za pochopení.

Actividad y Viabilidad de Bifidobacterium spp.

Jazyk ŠpanělštinaŠpanělština
Kniha Brožovaná
Kniha Actividad y Viabilidad de Bifidobacterium spp. Cristina Olaizola
Libristo kód: 07035791
Nakladatelství EAE Editorial Academia Espanola, července 2011
El desarrollo de productos fermentados con probióticos, como Bifidobacterium, se ha incrementado en... Celý popis
? points 241 b
2 405
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Becoming the Iceman Wim Hof / Brožovaná
common.buy 478
Karmický Saturn (kniha + karty 27 ks) Martina Blažena Boháčová / Brožovaná
common.buy 226
The Gentle Art of Verbal Self-Defense at Work Suzette Haden Elgin / Brožovaná
common.buy 410
Knife Jo Nesbo / Brožovaná
common.buy 600
Moudrost jabloňových květů Ilona Chroboková Dobrovodská / Brožovaná
common.buy 164
Docker in Practice Aiden Hobson Sayers / Brožovaná
common.buy 1 384
Christmas to Color Mary Tanana / Brožovaná
common.buy 376
Gesta Hungarorum Alexander Bálly / Brožovaná
common.buy 714
The Twisted Ones Lawrence Block / Brožovaná
common.buy 329
Cosas de chicas / Brožovaná
common.buy 185
Religious Tourism and Heritage in Brazil Christian Dennys Monteiro de Oliveira / Brožovaná
common.buy 1 442

El desarrollo de productos fermentados con probióticos, como Bifidobacterium, se ha incrementado en los últimos ańos. La capacidad de estos microorganismos para fermentar oligosacáridos justifica su uso en leguminosas (Phaseolus vulgaris), fuente importante de calorías y proteínas en la nutrición humana. Estas contienen factores antinutricionales limitantes de su consumo, que pueden ser vencidos por medio de la fermentación. Dado los efectos beneficiosos de las bifidobacterias sobre la salud humana y sus antecedentes en la fermentación de leguminosas, se llevó a cabo esta investigación, cuyo objetivo principal fue evaluar la actividad y viabilidad de Bifidobacterium spp. en la fermentación de caraotas blancas (Phaseolus vulgaris).

Informace o knize

Plný název Actividad y Viabilidad de Bifidobacterium spp.
Jazyk Španělština
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2011
Počet stran 300
EAN 9783844344981
ISBN 3844344985
Libristo kód 07035791
Váha 440
Rozměry 152 x 229 x 17
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet