Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Advanced Mass Spectrometry for Food Safety and Quality

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Advanced Mass Spectrometry for Food Safety and Quality Yolanda Picó
Libristo kód: 09185316
Nakladatelství Elsevier Science & Technology, května 2015
Advanced Mass Spectrometry for Food Safety and Quality provides information on recent advancements m... Celý popis
? points 774 b
7 739
Skladem u dodavatele Odesíláme za 15-20 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


25 Cozy Crocheted Slippers Kristi Simpson / Brožovaná
common.buy 481
Timeless Reflections Mary Ann Caskey-Drake / Pevná
common.buy 873
Shepherd and His Sheep Paul Weimer / Brožovaná
common.buy 353
Globale Supply Chain Wolfgang Lehmacher / Pevná
common.buy 1 257
High-Performing Preschool Gillian Dowley McNamee / Pevná
common.buy 2 848
Effektives modernes C++ Scott Meyers / Pevná
common.buy 827
Library Technology and Digital Resources Marie Keen Shaw / Pevná
common.buy 3 335
Pursuit (Blue Fate 5) Cass Tell / Brožovaná
common.buy 307
Camion Di Natale J B Blankenship / Brožovaná
common.buy 248
Global Production Pol Antras / Pevná
common.buy 1 597
Thin Ice Zombies In LA Nowhere to Run or Hide! Jean Marie Rusin / Brožovaná
common.buy 437

Advanced Mass Spectrometry for Food Safety and Quality provides information on recent advancements made in mass spectrometry-based techniques and their applications in food safety and quality, also covering the major challenges associated with implementing these technologies for more effective identification of unknown compounds, food profiling, or candidate biomarker discovery. Recent advances in mass spectrometry technologies have uncovered tremendous opportunities for a range of food-related applications. However, the distinctive characteristics of food, such as the wide range of the different components and their extreme complexity present enormous challenges. This text brings together the most recent data on the topic, providing an important resource towards greater food safety and quality. Presents critical applications for a sustainable, affordable and safe food supply Covers emerging problems in food safety and quality with many specific examples. Encompasses the characteristics, advantages, and limitations of mass spectrometry, and the current strategies in method development and validation Provides the most recent data on the important topic of food safety and quality

Informace o knize

Plný název Advanced Mass Spectrometry for Food Safety and Quality
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2015
Počet stran 734
EAN 9780444633408
ISBN 0444633405
Libristo kód 09185316
Váha 900
Rozměry 152 x 229 x 41
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet