Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Advances in Dairy Ingredients

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Advances in Dairy Ingredients Geoffrey W Smithers
Libristo kód: 01250570
Nakladatelství Iowa State University Press, února 2013
Advances in Dairy Ingredients provides an international perspective on recent developments in the ar... Celý popis
? points 677 b
6 769
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 12-17 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Grammar 2 Pupil Book Sara Wernham / Brožovaná
common.buy 216
Introduction to Mathematical Portfolio Theory Mark S Joshi & Jane M Patersone / Pevná
common.buy 2 270
Lonely Planet Korea Simon Richmond / Brožovaná
common.buy 880
Furniture of Sam Maloof Jeremy Adamson / Brožovaná
common.buy 1 075
Tribology for Scientists and Engineers Sudeep Ingole / Pevná
common.buy 11 508
Super Dinosaur Volume 2 Robert Kirkman / Brožovaná
common.buy 320
My Best Friend Nicola Call / Pevná
common.buy 195
KP - the Biography of Kevin Pietersen Marcus Stead / Brožovaná
common.buy 252
Cosmic Crisis and Creation Kenyon Wright / Brožovaná
common.buy 481
Připravujeme
Spenser's Famous Flight Patrick Cheney / Pevná
common.buy 2 205
Plan de San Diego Charles H Harris / Brožovaná
common.buy 1 384
Biofuels and Rural Poverty Joy Clancy / Pevná
common.buy 5 181
Global Banking Roy C Smith / Pevná
common.buy 4 127
Health Information Management Marc Berg / Pevná
common.buy 7 284

Advances in Dairy Ingredients provides an international perspective on recent developments in the area of dairy ingredients and dairy technology. Market and manufacturing trends and opportunities are aligned with the latest science tools that provide the foundation to successfully and rapidly capture these opportunities. Functional foods are emerging as key drivers of the global food economy and dairy ingredients and technology are at the forefront in these developments. Advances in Dairy Ingredients brings together food scientists, industry specialists, and marketers from around the world to provide unique insight into the scientific basis for the success of dairy ingredients in modern food products, and a glimpse into the future of new dairy ingredients and foods on the horizon.

Informace o knize

Plný název Advances in Dairy Ingredients
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2013
Počet stran 352
EAN 9780813823959
ISBN 0813823951
Libristo kód 01250570
Nakladatelství Iowa State University Press
Váha 838
Rozměry 166 x 253 x 21
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet