Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Advances in Food Biotechnology

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Advances in Food Biotechnology Ravishankar Rai V
Libristo kód: 09268770
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc, prosince 2015
The application of biotechnology in the food sciences has led to an increase in food production and... Celý popis
? points 726 b
7 263
Skladem u dodavatele Odesíláme za 15-20 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
TALK LIKE TED Carmine Gallo / Pevná
common.buy 635
My Little Garage Louise Buckens / Pevná
common.buy 417
100 Filmklassiker des 20. Jahrhunderts Jürgen Müller / Pevná
common.buy 456
Live In Verona, 1 DVD Ludovico Einaudi / DVD
common.buy 619
From Fourier Analysis to Wavelets Luiz Velho / Pevná
common.buy 3 039
Tasted Words Titilayo Falade / Pevná
common.buy 807
Shadow Cat Gillian Cross / Brožovaná
common.buy 289
Ecclesiastical Knights Sam Conedera S J / Pevná
common.buy 1 739
Europas Angst vor der Religion José Casanova / Pevná
common.buy 500
Creating Scientific Controversies David Harker / Brožovaná
common.buy 626
Romance and Rights Alex Lubin / Brožovaná
common.buy 1 101
False Impressions Sandra Nikolai / Brožovaná
common.buy 442
Kieferorthopädie Barbara Bückmann / Brožovaná
common.buy 429
Performing the Great Peace Luke S. Roberts / Brožovaná
common.buy 861
Technology Versus Ecology Robert A. Schultz / Pevná
common.buy 4 819

The application of biotechnology in the food sciences has led to an increase in food production and enhanced the quality and safety of food. Food biotechnology is a dynamic field and the continual progress and advances have not only dealt effectively with issues related to food security but also augmented the nutritional and health aspects of food. Advances in Food Biotechnology provides an overview of the latest development in food biotechnology as it relates to safety, quality and security. The seven sections of the book are multidisciplinary and cover the following topics: - GMOs and food security issues - Applications of enzymes in food processing - Fermentation technology - Functional food and nutraceuticals - Valorization of food waste - Detection and control of foodborne pathogens - Emerging techniques in food processing Bringing together experts drawn from around the world, the book is a comprehensive reference in the most progressive field of food science and will be of interest to professionals, scientists and academics in the food and biotech industries. The book will be highly resourceful to governmental research and regulatory agencies and those who are studying and teaching food biotechnology

Informace o knize

Plný název Advances in Food Biotechnology
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2015
Počet stran 752
EAN 9781118864555
ISBN 1118864557
Libristo kód 09268770
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc
Váha 1486
Rozměry 195 x 251 x 38
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet