Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

America - Farm to Table

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha America - Farm to Table Mario Batali
Libristo kód: 02749942
Nakladatelství Little, Brown Book Group, října 2014
Bestselling author and world-renowned chef Mario Batali pays homage to the American farmer - from Ma... Celý popis
? points 91 b
910
50 % šance Prohledáme celý svět Kdy knihu dostanu?

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Letters to a Young Poet Rainer Maria Rilke / Brožovaná
common.buy 71
TOP
Gate of the Hundred Sorrows Rudyard Kipling / Brožovaná
common.buy 85
Screw It, Let's Do It Richard Branson / Brožovaná
common.buy 159
Winning Running Peter Coe / Brožovaná
common.buy 427
Film Sound Elizabeth Belto Weis / Brožovaná
common.buy 1 373
Připravujeme
Traffic John Ruskin / Brožovaná
common.buy 65
Karl Marx: Eine Monographie Max Beer / Pevná
common.buy 893
Mobile Computing, Applications, and Services Stephan Sigg / Brožovaná
common.buy 1 542
Macroscopic Matter Wave Interferometry Stefan Nimmrichter / Pevná
common.buy 3 039

Bestselling author and world-renowned chef Mario Batali pays homage to the American farmer - from Maine to Los Angeles - in stories, photos and recipes. AMERICA - FARM TO TABLE: Simple, Delicious Recipes Celebrating Local Farmers Mario Batali, who knows the importance of ingredients to any amazing dish, sees farmers as the rock stars of the food world. In this new book he celebrates American farmers: their high quality products and their culture defined by hard work, integrity, and pride. Batali asked his chef friends from Nashville, Tennessee, to San Francisco, to tell him who their favourite farmers were and those farmers graciously shared their personal stories along with their top-of-the-line produce and products. In Seattle, Chef Matt Dillon introduces readers to Farmer Pierre Monnant, who produces fava beans and lamb. Batali then features those ingredients in such mouth-watering recipes as: Lamb Shank Sloppy Joes and Fave Bean Guacamole. In Washington, DC, Chef Jose Andres from Jaleo introduces us to Farmer Jim Crawford, who grows corn, broccoli and strawberries. Batali's accompanying dishes include: Chilled Sweet Corn Soup and Grilled Salmon with Strawberry Salsa. Other stops along the way include: Tampa; Austin; Nashville; Las Vegas; Los Angeles; New York; San Francisco; Portland; Maine; Chicago; Cleveland; Suttons Bay, Michigan; and Vail Colorado. With over 100 superb recipes, this is the book that every home cook will want upon returning from the farmer's market or grocers.

Informace o knize

Plný název America - Farm to Table
Autor Mario Batali
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2014
Počet stran 352
EAN 9781455584680
ISBN 1455584681
Libristo kód 02749942
Nakladatelství Little, Brown Book Group
Váha 1428
Rozměry 257 x 216 x 29
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet