Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

American Regional Cuisines

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha American Regional Cuisines David Haynes
Libristo kód: 04476202
Nakladatelství Pearson Education, února 2012
Filled with colorful recipes and comprehensive information on American food culture and history, thi... Celý popis
Kniha není bohužel dostupná :(
Zadejte nám Váš e-mail a my se Vám ozveme až bude kniha opět dostupná.

Mohlo by vás také zajímat


Mountain of Silence Kyriacos C. Markides / Brožovaná
common.buy 407
English Food Jane Grigson / Brožovaná
common.buy 410
Most Jiří Mucha / Pevná
common.buy 146
Ecriture de L Histoire Cer Michel Certeau / Brožovaná
common.buy 409
FIFA 16 - Steuerung Playstation 3 & 4, 1 Falttafel Christian Bildner / Brožovaná
common.buy 177
Die Innenstadt in kolorierten Ansichtskarten Heinz P. Brogiato / Pevná
common.buy 454
Reconnecting Consumers, Producers and Food Moya Kneafsey / Brožovaná
common.buy 1 741
Regional Culture and Economic Development Ullrich Kockel / Pevná
common.buy 3 267
Differenz Unter Bedingungen Von Differenz Paul Mecheril / Brožovaná
common.buy 1 533
Und ich mag mich nicht bewahren David Steindl-Rast / Pevná
common.buy 353
New Revelation Arthur Conan Doyle / Brožovaná
common.buy 344
Crime Plus Music Craig Johnson / Brožovaná
common.buy 493

Filled with colorful recipes and comprehensive information on American food culture and history, this book provides an overview of American Regional Cuisines: Food Culture and Cooking. Featuring over 300 master recipes, it examines the culture, products and cuisine of fifteen culinary regions-from New England to Hawaii-and the micro-cuisines that exist within each region. Designed for the working chef, its recipes offer an ideal format based on how professionals actually cook in restaurants. The authors' foodservice and education backgrounds give the book the scholarly knowledge and the professional experience needed to make it an authentic reference that meets the demands of today's culinary students.

Informace o knize

Plný název American Regional Cuisines
Autor David Haynes
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2012
Počet stran 912
EAN 9780131109360
ISBN 0131109367
Libristo kód 04476202
Nakladatelství Pearson Education
Váha 2428
Rozměry 236 x 283 x 34
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet