Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Amino Acid Fermentation

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Amino Acid Fermentation Masato Ikeda
Libristo kód: 20120080
Nakladatelství Springer Verlag, Japan, července 2018
This book presents the latest findings on amino acid fermentation and reviews the 50-year history of... Celý popis
? points 1133 b
11 327
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 12-17 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Blaze Stephen King / Brožovaná
common.buy 431
Japanische Alltagssprache Shin'Ichi Okamoto / Brožovaná
common.buy 847
A Glossary of Greek Birds D'Arcy Wentworth Thompson / Brožovaná
common.buy 560
Rituals, Odes and Mystic Anxieties Opher Goodwin / Brožovaná
common.buy 195

This book presents the latest findings on amino acid fermentation and reviews the 50-year history of their development. The book is divided into four parts, the first of which presents a review of amino acid fermentation, past and present. The second part highlights selected examples of amino acid fermentation in more detail, while the third focuses on recent advanced technologies. The last part introduces readers to several topics for future research directions in amino acid production systems. A new field, "amino acid fermentation", was created by the progress of academic research and industrial development. In 1908, the Japanese researcher Kikunae Ikeda discovered glutamate as an Umami substance. Then a new seasoning, MSG (monosodium glutamate), was commercialized. Although glutamate was extracted from the hydro-lysate of wheat or soybean in the early days, a new production method was subsequently invented - "fermentation" - in which glutamate is produced from sugars such as glucose by a certain bacterium called Corynebacterium . The topic of this volume is particularly connected in a significant way with biochemical, biotechnological, and microbial fields. Both professionals in industry and an academic audience will understand the importance of this volume.

Informace o knize

Plný název Amino Acid Fermentation
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2018
Počet stran 310
EAN 9784431568100
Libristo kód 20120080
Nakladatelství Springer Verlag, Japan
Váha 492
Rozměry 155 x 235 x 18
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet