Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

α-amylase enzyme production by Bacillus Lichenoformis

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha α-amylase enzyme production by Bacillus Lichenoformis Sathiyamoorthy Manickkam
Libristo kód: 02854207
Nakladatelství Lambert Academic Publishing, listopadu 2015
Enzymes are Proteins which catalyze variety of reaction in the Biological systems. There are many me... Celý popis
? points 91 b
905
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Attachment-Focused Family Therapy Daniel A Hughes / Pevná
common.buy 869
Připravujeme
Designing a UX Portfolio Ian Fenn / Brožovaná
common.buy 746
Oseidon Adventure Alan Barnes / Audio CD
common.buy 288
Fanny Burney Kate Chisholm / Brožovaná
common.buy 494
Nookietown V.C. Chickering / Brožovaná
common.buy 545
Jasmin und die Streichholzmenschen Isabel Lenuck / Brožovaná
common.buy 316
Anglo-Norman Studies III R. Allen Brown / Pevná
common.buy 3 576
Cloud Computing and ROI Sanjay Mohapatra / Pevná
common.buy 3 313
Alte hoch- und niederdeutsche Volkslieder Ludwig Uhland / Brožovaná
common.buy 809
Kontaktnye jelektricheskie soedineniya Anatolij Efimenko / Brožovaná
common.buy 734
Poetry in a Divided World Henry Gifford / Pevná
common.buy 3 515
Biofeedback for the Brain Paul G Swingle / Brožovaná
common.buy 1 023

Enzymes are Proteins which catalyze variety of reaction in the Biological systems. There are many methods used to produce the enzymes among that the biological methods are widely used. In this type of biological method of production, solid state fermentation is applied for the production. In all the types of fermentation processes, the cultures has been prepared using yeast extract and peptone etc. These are added to the culture in terms of nutrients as a carbon and nitrogen sources for the microorganism. The cost of these chemicals are much expensive. So the alternative method has been proposed for the preparation of culture medium using some low cost agricultural byproducts such as defatted cotton seed, defatted soybean, mustard seed etc. The fermentation has to carryout using these type of low cost medium to check the productivity and enzyme activity.

Informace o knize

Plný název α-amylase enzyme production by Bacillus Lichenoformis
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2015
Počet stran 84
EAN 9783659786501
ISBN 3659786500
Libristo kód 02854207
Nakladatelství Lambert Academic Publishing
Váha 136
Rozměry 152 x 229 x 5
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet