Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Animal Nutrition Peter McDonald
Libristo kód: 04208850
Nakladatelství Pearson Education, března 2011
The latest edition of this classic text has been reorganised to provide a clear and comprehensive in... Celý popis
? points 196 b
1 962
50 % šance Prohledáme celý svět Kdy knihu dostanu?

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
101 Projects for Your Porsche Boxster Wayne Dempsey / Brožovaná
common.buy 758
TOP
Parallel Worlds Michio Kaku / Brožovaná
common.buy 303
Book of Evidence John Banville / Brožovaná
common.buy 276
Basic Indonesian Robson / Brožovaná
common.buy 470
X-Files: Earth Children Are Weird Kim Smith / Brožovaná
common.buy 254
Fundamentals of Animal Nutrition Subodh Kumar Saha / Brožovaná
common.buy 5 391
Caesar Commentarii. I. (Gallic War) Julius Caesar / Pevná
common.buy 1 207
Applied Veterinary Clinical Nutrition Andrea J. Fascetti / Pevná
common.buy 3 090
Forbidden Wish Jessica Khoury / Pevná
common.buy 515
Didier Drogba Gabin Bao / Brožovaná
common.buy 269
Nutrient Requirements of Small Ruminants Committee on the Nutrient Requirements of Small Ruminants / Pevná
common.buy 4 434
Připravujeme
Pink Floyd (New Edition) Marcus Haern / Pevná
common.buy 463
Captive Memories Meg Parkes / Brožovaná
common.buy 494
Snapshot Robert Swindells / Brožovaná
common.buy 241
My Watch Doesn't Tell Time Clint Adams / Brožovaná
common.buy 478
Ban and Arriere Ban Andrew Lang / Pevná
common.buy 1 143

The latest edition of this classic text has been reorganised to provide a clear and comprehensive introduction to the science and practice of animal nutrition. Animal Nutrition is split into six main sections covering: The components of food; The digestion and metabolism of nutrients; Quantifying the nutrient content of foods: digestibility, energy and protein values; The nutrient requirements of animals; The nutritional characteristics of foods; and Animal products and human nutrition. The Appendices provides comprehensive tables on the composition of foods and feeding standards for dairy and beef cattle, sheep, pigs and poultry, and horses.The text is supported by key experimental evidence throughout. Quantitative aspects of the subject are clearly explained and illustrated by worked examples. Problems and solutions have now been added to all chapters to aid student learning.

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet