Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Ayib, Ethiopian Cottage Cheese

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Ayib, Ethiopian Cottage Cheese Binyam Engidasew
Libristo kód: 06929577
Nakladatelství LAP Lambert Academic Publishing, listopadu 2011
Ayib is acid-heat coagulated cottage type cheese popular in almost all parts of Ethiopia. It is made... Celý popis
? points 148 b
1 481
Skladem u dodavatele Odesíláme za 8-10 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Neon Genesis Evangelion 3-in-1 Edition, Vol. 1 Yoshiyuki Sadamoto / Brožovaná
common.buy 433
Rascal Does Not Dream of Bunny Girl Senpai (manga) Hajime Kamoshida / Brožovaná
common.buy 476
Introductory Grammar of Amharic Wolf Leslau / Brožovaná
common.buy 2 093
Coltrane: Chasin' The Trane J. C. Thomas / Brožovaná
common.buy 559
Felder's Elementary Principles of Chemical Processes Richard M. Felder / Brožovaná
common.buy 1 800
Rastafari Notes & H.I.M. Haile Selassie Amharic Bible Ras Iadonis Tafari / Brožovaná
common.buy 568
Supreme Siddhi of Mahamudra Sean Price / Pevná
common.buy 580
History of Written Oromo Literature to 1991 Tesfaye Tolessa Bessa / Brožovaná
common.buy 2 076
Klassik Komix MINI KOMIX / Brožovaná
common.buy 316
Mea Culpa. [a Novel.] Amelia Perrier / Brožovaná
common.buy 673
Kinetics of Homogeneous Multistep Reactions Friedrich G. Helfferich / Pevná
common.buy 5 919
Microarray Image Analysis Xiaohu Liu / Pevná
common.buy 6 246
Eat, Sleep, Poop Scott W. Cohen / Brožovaná
common.buy 450

Ayib is acid-heat coagulated cottage type cheese popular in almost all parts of Ethiopia. It is made from defatted fermented milk (Arera) after the production butter. It is served with a number of sauses to be taken with either Injera or bread. However, it has a short shelf-life of 2-3 days under room temperature. More shelf-life would mean more income and food from reduced post-harvest loss in milk and milk products for the smallholder milk producers. This book has three parts. The first one reviews previous works on traditional milk processing in Ethiopia in general and Ayib making in particular. Second one describes its traditional processing and quality in Shashemene area, southern part of Ethiopia. Third one is about an experiment made to investigate the role of adding rue and garlic juices on the sensory quality and shelf-life of Ayib. Results presented in this book are first hand information and base both indigenous knowledge and innovative way of enhancing the microbial quality and shelf-life of Ayib.

Informace o knize

Plný název Ayib, Ethiopian Cottage Cheese
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2012
Počet stran 128
EAN 9783848446483
Libristo kód 06929577
Váha 209
Rozměry 150 x 220 x 8
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet