Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Basics of Food as Science

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Basics of Food as Science Aarti Malhosia
Libristo kód: 15720638
Nakladatelství LAP Lambert Academic Publishing, listopadu 2015
This book Food as Science explains the scientific aspect of food as well as its nutritive quality of... Celý popis
? points 133 b
1 330
Skladem u dodavatele Odesíláme za 8-10 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Everyone Christopher Silas Neal / Brožovaná
common.buy 339
Die Religion, ihr Wesen und ihre Geschichte Otto Pfleiderer / Brožovaná
common.buy 2 364
Framing Von Terrorismus Im Nahostkonflikt Hanan Badr / Brožovaná
common.buy 1 437

This book Food as Science explains the scientific aspect of food as well as its nutritive quality of food served in daily life. So that students relevant to the subjects and layman people can very easily relate the importance of food in their diet. Various biochemical tests for the nutrients, effect of cooking on nutritive quality of food can be easily understood by the content of this book. So this book can be a initial step for understanding health.

Informace o knize

Plný název Basics of Food as Science
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2016
Počet stran 144
EAN 9783659874611
Libristo kód 15720638
Váha 233
Rozměry 150 x 220 x 9
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet