Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Beer Graham Stewart
Libristo kód: 04495616
Nakladatelství Elsevier Science Publishing Co Inc, října 2008
Brewing is humankind's oldest biotechnology. Over the course of the past 125 years a wealth of resea... Celý popis
? points 434 b
4 337
50 % šance Prohledáme celý svět Kdy knihu dostanu?

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Rebecca Daphne Du Maurier / Brožovaná
common.buy 276
Designing Great Beers Ray Daniels / Brožovaná
common.buy 517
First Team John B. Lundstrom / Brožovaná
common.buy 1 582
Home Brewed Beers and Stouts C. J. J. Berry / Brožovaná
common.buy 196
History of Beer and Brewing I Hornsey / Brožovaná
common.buy 2 270
Warden Anthony Trollope / Brožovaná
common.buy 283
Cougars Patricia Corrigan / Brožovaná
common.buy 209
Lord in Waiting Nigel Tranter / Brožovaná
common.buy 215
Nasser at War Laura James / Pevná
common.buy 3 313
Monster Mash Jennifer L Holm / Brožovaná
common.buy 188
Blowtorch Jones / Pevná
common.buy 1 414
Roman Culture and Society Elizabeth Rawson / Pevná
common.buy 9 778
Designing Assessment for Mathematics Eileen M. Depka / Brožovaná
common.buy 1 339
Diabetes and its Management Stephanie A. Amiel / Brožovaná
common.buy 2 386

Brewing is humankind's oldest biotechnology. Over the course of the past 125 years a wealth of research has been devoted to the topic of beer and the processes through which it is produced, namely malting and brewing. Because of this, beer is a highly consistent product and much is known about its quality attributes and how they can be delivered to delight the consumer. This book details, with extensive referencing, the research that has been devoted to the range of quality attributes of beer. It is the first book to approach beer in this way and comprises an essential reference for anyone seeking an authoritative account of the science of beer appearance, flavor, stability and wholesomeness. This is the only detailed book that specifically addresses the science of beer quality. It addresses the various impacts on and perception of beer quality. It includes expert insights based on real-world experience.

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet