Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Carcass and Meat Quality Characteristics of Namakkal Quail-I

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Carcass and Meat Quality Characteristics of Namakkal Quail-I Karthika Selvakumar
Libristo kód: 18627983
Nakladatelství LAP Lambert Academic Publishing, listopadu 2016
Namakkal Quail-1 was a newer strain developed by TamilNadu Veterinary and Animal Sciences University... Celý popis
? points 126 b
1 255
Skladem u dodavatele Odesíláme za 8-10 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Namakkal Quail-1 was a newer strain developed by TamilNadu Veterinary and Animal Sciences University, Chennai from pure line of Japanese quail by four way crossing during the year 2006. Since that time no scientific data on meat quality of Namakkal quail- 1 was available. Hence a study was conducted to assess the carcass and meat quality characteristics of Namakkal quail- 1. A total number of 48 birds were used for study and they were procured from Poultry Farm Complex, Veterinary College and Research Institute, Namakkal, Tamilnadu state, India. The carcass characteristics, physico-chemical character and meat quality characteristics were recorded and analysed.

Informace o knize

Plný název Carcass and Meat Quality Characteristics of Namakkal Quail-I
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2017
Počet stran 120
EAN 9786202022170
Libristo kód 18627983
Váha 197
Rozměry 150 x 220 x 7
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet