Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Case Studies in Food Engineering

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Case Studies in Food Engineering J. Peter Clark
Libristo kód: 01420388
Nakladatelství Springer, Berlin, listopadu 2008
One of the best ways for students or practitioners to learn is through real-life example. In this vo... Celý popis
? points 168 b
1 681
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 12-17 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Pocket History of Scotland Blair Millar / Pevná
common.buy 196
Greco-Arab and Islamic Herbal Medicine Bashar Saad / Pevná
common.buy 5 299
Normung nach Normzahlen. Clemens Ries / Brožovaná
common.buy 930
Spain on Screen Ann Davies / Pevná
common.buy 1 681
Gold und Goldfutures. Andreas F. W. Löhr / Brožovaná
common.buy 1 331
Listen to Your Heart Kenneth E. Hagin / Brožovaná
common.buy 293
Das preußische Heroldsamt (1855 - 1920). Harald von Kalm / Brožovaná
common.buy 1 843
AMBER COAST MS Ilse I. Zandstra / Brožovaná
common.buy 513
Small Stories, Interaction and Identities Alexandra Georgakopoulou / Pevná
common.buy 3 191
Merkblatter 4401-4800 / Brožovaná
common.buy 1 830
Multimedia Internet Stephen Weinstein / Pevná
common.buy 3 313

One of the best ways for students or practitioners to learn is through real-life example. In this volume, Clark presents several case studies that can be used not only by those currently working in the industry, but as a means for sparking discussion in food engineering classes.§This book has several purposes: (1) to serve as a source of information about a representative collection of food processes with which Clark has had experience; (2) to convey some practical lessons about process development and plant design; and (3) to serve educators as a resource for class problems and discussion.§The book is organized in three broad sections. The first concerns processes that are primarily physical, such as mixing. The second concerns processes that also involve biochemical changes, such as thermal sterilization. The third section addresses some broader issues that have not been discussed elsewhere, including how to tour a plant, how to choose among building a new plant, expanding or renovating; and how to develop processes.

Informace o knize

Plný název Case Studies in Food Engineering
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2009
Počet stran 224
EAN 9781441904195
ISBN 1441904190
Libristo kód 01420388
Nakladatelství Springer, Berlin
Váha 510
Rozměry 162 x 240 x 20
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet