Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

cavolo nero. Coltivazione e usi alimentari

Jazyk ItalštinaItalština
Kniha Brožovaná
Kniha cavolo nero. Coltivazione e usi alimentari Felice La Rocca
Libristo kód: 44252953
Nakladatelství Libreria Editrice Fiorentina, října 2009
Non esisterebbe la ribollita, piatto fondamentale della cucina toscana, senza questa pianta che Feli... Celý popis
? points 17 b
172
Skladem u dodavatele Odesíláme za 4-6 dnů

30 dní na vrácení zboží

Non esisterebbe la ribollita, piatto fondamentale della cucina toscana, senza questa pianta che Felice La Rocca, insieme a Laura Paganucci, presentano ai lettori. A una prima, approfondita ricerca sulla storia e le origini di questa pianta, sulle modalità di coltivazione e sul suo utilizzo e diffusione, segue una variegata rassegna di semplici ricette nelle quali può essere impiegato il cavolo nero, patrimonio della cucina tradizionale toscana ma non solo.

Informace o knize

Plný název cavolo nero. Coltivazione e usi alimentari
Jazyk Italština
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2009
Počet stran 136
EAN 9788865000205
Libristo kód 44252953
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet