Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Cellulose and Cellulose Derivatives in the Food Industry - Fundamentals and Applications

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Cellulose and Cellulose Derivatives in the Food Industry - Fundamentals and Applications Tanja Wuestenberg
Libristo kód: 02637429
Nakladatelství Wiley-VCH Verlag GmbH, října 2014
Authored by an expert with many years of experience as an application engineer at renowned cellulose... Celý popis
? points 510 b
5 101
50 % šance Prohledáme celý svět Kdy knihu dostanu?

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Silver Clay Workshop Melanie Blaikie / Brožovaná
common.buy 464
Insects as Sustainable Food Ingredients Aaron T. Dossey / Pevná
common.buy 4 614
Cement Production Technology CHATTERJEE / Pevná
common.buy 5 947
Knitted Mitts & Mittens Amy Gunderson / Brožovaná
common.buy 493
Commercial Fruit Processing Jasper Woodroof / Brožovaná
common.buy 1 681
The Yellow Arrow Victor Pelevin / Brožovaná
common.buy 397

Authored by an expert with many years of experience as an application engineer at renowned cellulose processing companies in the food industry, this book presents all the conventional and latest knowledge available on cellulose and its derivatives. Throughout, the necessary details are elucidated from a theoretical and practical viewpoint, while retaining the focus on food applications. §The book provides an essential source of informations including recommendations and instructions of a general nature to assist readers in the exploration of possible applications of cellulose and its derivatives and the generation of new ideas for product development. Topics include gelling and rheological properties, synergistic effects with other hydrocolloids, as well as nutritional and legal aspects.§The resulting compilation covers all the information and advice needed for the successful development, implementation, and handling of cellulose-containing products.

Informace o knize

Plný název Cellulose and Cellulose Derivatives in the Food Industry - Fundamentals and Applications
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2014
Počet stran 552
EAN 9783527337583
ISBN 352733758X
Libristo kód 02637429
Nakladatelství Wiley-VCH Verlag GmbH
Váha 1336
Rozměry 177 x 252 x 32
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet