Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Clostridium Botulinum - A Practical Approach to the Organism and its Control in Foods

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Clostridium Botulinum - A Practical Approach to the Organism and its Control in Foods Chris Bell
Libristo kód: 04900087
Nakladatelství John Wiley and Sons Ltd, dubna 2000
The Practical Food Microbiology Series gives practical and accurate information about specific organ... Celý popis
? points 264 b
2 639
Skladem u dodavatele Odesíláme za 15-20 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Collegeville Church History Time-Line Joseph F Kelly / Brožovaná
common.buy 371
Casserole - Cook Book Various / Pevná
common.buy 954

The Practical Food Microbiology Series gives practical and accurate information about specific organisms of concern to public health. The information is designed for use by those in the food industry working in manufacturing, retailing and quality assurance, those in associated professional sectors e.g. public health, and students in each of these areas. Clostridium botulinum produces a toxin which causes the severe, often fatal illness, botulism. It is a potential hazard associated with a wide range of both ambient stable and chilled foods. Foodborne botulism still occurs all around the world. As new outbreaks are reported implicating yet more food types and food processes, so the food industry needs to regularly review processes and product characteristics to assure safety.

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet