Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Cooking Science

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Cooking Science Vicenç Altaió
Libristo kód: 01965736
Nakladatelství Actar, března 2011
Cooking Science. Condensed Matter (Die Wissenschaft des Kochens. Kondensierte Materie) lädt den Lese... Celý popis
? points 60 b
596
50 % šance Prohledáme celý svět Kdy knihu dostanu?

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP Nové
Spain: The Cookbook Ferran Adri? / Pevná
common.buy 1 260
TOP
Sommelier's Atlas of Taste Rajat Parr / Pevná
common.buy 781
What to Drink with What You Eat Andrew Dornenburg / Pevná
common.buy 969
Multitasking im Strassenverkehr Linda Engelbrecht / Brožovaná
common.buy 1 518
Ring des Generals Selma Lagerlöf / Brožovaná
common.buy 673
Gärtnerseelen Christiane Büch / Pevná
common.buy 595
Art and the Early Greek State Michael Shanks / Brožovaná
common.buy 1 259
Aus Der Jugendzeit Rudolf Baumbach / Brožovaná
common.buy 673
Cultural Translation in Early Modern Europe Peter BurkeR. Po-chia Hsia / Pevná
common.buy 3 516

Cooking Science. Condensed Matter (Die Wissenschaft des Kochens. Kondensierte Materie) lädt den Leser ein, Kochen, Gastronomie und Ernährung aus wissenschaftlicher Sicht zu betrachten und diese kulturell bedeutenden Bereiche kennenzulernen, bei denen zahlreiche Erfahrungen eine Rolle spielen. Jenseits der Vorherrschaft der visuell geprägten Kultur, der Ernährungsgewohnheiten und des kulinarischen Genusses werden Geschmacksinn, Tastsinn, Geruchssinn und sogar das Gehör sensibilisiert. Wahrnehmung und Landschaft definieren unsere Küche, die jedoch auch durch eine zusätzliche Komponente an Innovation und Reflexion geprägt wird, die sich auf die wissenschaftliche Forschung und Technologie stützt. Ausgehend davon stellen die neue katalanische Küche und die Stiftung Alicia einen Motor der kulinarischen Innovation dar, was dieses einzigartige Buch eindrucksvoll demonstriert.

Informace o knize

Plný název Cooking Science
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2011
Počet stran 128
EAN 9788492861446
ISBN 8492861444
Libristo kód 01965736
Nakladatelství Actar
Váha 427
Rozměry 165 x 235 x 8
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet