Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Čtyři roční období na talíři

Jazyk ČeštinaČeština
Kniha Pevná
Kniha Čtyři roční období na talíři Jaroslav Sapík
Libristo kód: 14448069
Nakladatelství Eminent, září 2016
Životním posláním autorů této jedinečné knihy je vaření. Poprvé se potkali v roce 1978, na Václavské... Celý popis
Kniha není bohužel dostupná :(
Zadejte nám Váš e-mail a my se Vám ozveme až bude kniha opět dostupná.

Zákazníci také koupili


TOP Připravujeme
Cvičení při bolestech zad Jan Hnízdil / Brožovaná
common.buy 23
TOP
Prcek nalepuje 2+ Sylwia Izdebska / Brožovaná
common.buy 69
TOP
Babicovy dobroty 2. Jiří Babica / Pevná
common.buy 244
V lese - Podívej se, kdo se schovává neuvedený autor / Leporelo
common.buy 42
Připravujeme
Pohádky na dobrou noc / Brožovaná
common.buy 100
Barvy neuvedený autor / Leporelo
common.buy 47
Sváteční vaření u Babiců Jiří Babica / Brožovaná
common.buy 61

Životním posláním autorů této jedinečné knihy je vaření. Poprvé se potkali v roce 1978, na Václavském náměstí v kuchyni hotelu Ambassador, kde byl Jaroslav šéfkuchařem a Jiří k němu nastoupil jako kuchařský talent. „Byl to náš progresivní elév,“ vzpomíná nestor českých kuchařů a jeho kolega doplňuje: „Už tehdy jsem si uvědomil, že se pro tohle povolání narodil.“  Jejich životní cesty se pak obloukem osudově protnuly na Barrandově. Čtyři roční období jsou jejich prvním společným knižním projektem. Jaroslav Sapík, špička v kuchařském oboru a propagátor české kuchyně doma i v zahraničí, vaří pro širokou veřejnost a hlavně pro hosty ve svojí rodinné restauraci. Jiří Babica je jeden z našich nejoblíbenějších televizních kuchařů a jeho doménou je vaření určené pro všechny. „Vždycky jsem chtěl, aby si moje recepty zvládnul připravit každý doma sám a měl z vaření radost.“   Rytmus střídajících se ročních období provází i jejich společnou knihu a lahodně se vine celým rokem. Používají při tom hodně surovin, které jsou v dané roční době přirozeně dostupné a patří do ní. K jaru patří kozí sýr, mladé telecí nebo šťovík, k létu třešně a ryby, k podzimu švestky a zvěřina – a zima, to je samozřejmě česká zabijačka. Pokud tomu rozumíte, stane se vám tato kniha radostí i inspirací.  

Informace o knize

Plný název Čtyři roční období na talíři
Jazyk Čeština
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2016
Počet stran 200
EAN 9788072815098
ISBN 978-80-7281-509-8
Libristo kód 14448069
Nakladatelství Eminent
Váha 721
Rozměry 180 x 260 x 10
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Venkovské sídlo Bouřlivé časy Anne Jacobsová / Pevná
common.buy 319
TOP Připravujeme
Akciové investice Daniel Gladiš / Brožovaná
common.buy 254
TOP
Gruffalo Axel Scheffler / Leporelo
common.buy 137
Můj dům - učíme se hrou Jitka Musilová / Brožovaná
common.buy 209
Vzpoura davů Ortega y Gasset / Brožovaná
common.buy 326
Od hospody k hospodě Markéta Zahradníková / Pevná
common.buy 297
Jogurt 50 snadných receptů Cinzia Trenchiová / Pevná
common.buy 205
Zápisník úspěchů Matthias Hechler / Pevná
common.buy 304
Momentum Jana Horáková / Brožovaná
common.buy 176

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet