Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Cucina e scienza

Jazyk ItalštinaItalština
Kniha Brožovaná
Kniha Cucina e scienza
Libristo kód: 13278940
Nakladatelství Hoepli, října 2008
Dall'incontro tra un professore di chimica e un gastronomo č nata la sfida di scrivere un libro per... Celý popis
? points 61 b
612
Skladem u dodavatele Odesíláme za 4-6 dnů

30 dní na vrácení zboží

Dall'incontro tra un professore di chimica e un gastronomo č nata la sfida di scrivere un libro per sfatare molti dei luoghi comuni che circondano il mondo della cucina. La fisica e soprattutto la chimica sono coinvolte nella preparazione di tutti i cibi che mangiamo ogni giorno. Da qui la necessitŕ di conoscere la composizione delle materie prime, i processi di trasformazione, i metodi di conservazione, i tipi di cottura, le basi per l'organizzazione di un menu. Con linguaggio chiaro e senza uso eccessivo di formule gli autori coniugano la teoria scientifica con la pratica quotidiana, cercando di conciliare la comprensione dei processi culinari e le ricette della migliore cucina italiana

Informace o knize

Plný název Cucina e scienza
Jazyk Italština
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2008
Počet stran 240
EAN 9788820336868
ISBN 8820336863
Libristo kód 13278940
Nakladatelství Hoepli
Váha 420
Rozměry 170 x 240 x 19
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet