Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Das große Buch vom Fleisch

Jazyk NěmčinaNěmčina
Kniha Pevná
Kniha Das große Buch vom Fleisch
Libristo kód: 16311286
Nakladatelství Gräfe & Unzer, října 2017
Inhaltlich und optisch für Profis und leidenschaftliche Hobbyköche maßgeschneidert, gliedert sich da... Celý popis
? points 187 b
1 869
Skladem u dodavatele Odesíláme do 4 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Pevná
common.buy 807
TOP
Pasta Masterclass / Pevná
common.buy 704
TOP
The Picture of Dorian Gray Oscar Wilde / Pevná
common.buy 493
TOP
Weck-Einkochbuch / Pevná
common.buy 396
TOP
Panzer III on the Battlefield Tom Cockle / Pevná
common.buy 834
Mary Berry's Baking Bible Mary Berry / Pevná
common.buy 742
Little People, BIG DREAMS: Women in Science Isabel Sanchez Vegara / Pevná
common.buy 678
Ex Libris MICHIKO KAKUTANI / Pevná
common.buy 583
Připravujeme
Mary Berry's Baking Bible Mary Berry / Pevná
common.buy 795
Das Original Sacher Kochbuch Hotel Sacher / Pevná
common.buy 365
DIAMONDS / Pevná
common.buy 958
Gute Nacht Wimmelbuch Alexandra Helm / Leporelo
common.buy 317
Das große österreichische Backbuch Franz Schmeißl / Pevná
common.buy 783

Inhaltlich und optisch für Profis und leidenschaftliche Hobbyköche maßgeschneidert, gliedert sich das neue 360-Seiten-Megawerk zum Top-Thema FLEISCH in zwei Teile. Zunächst die Theorie - profund das Küchenwissen, top-aktuell die Trends, umfassend die Küchenpraxis. Auf Standardwerk-Niveau das Fachwissen zu Fleischqualität, Einkauf, Lagerung, deutsche Schnitte und internationale Cuts, professionelle Vor- und Zubereitungsmethoden: Alles up to date, perfekt in Wort und Bild für die eigene Küchenpraxis aufbereitet. So ist es leicht, sich an den genialen Kreationen der Spitzenköche zu versuchen: Pot-eu-feu mit Lamm-Ossobuco, Wurzelgemüse und Gremolata, Solomillo auf krossem Taco-Gemüse oder ein Tafelspitzsavarin. Gegliedert nach 8 Zubereitungsmethoden von Sous-vide bis Grillen & Smoken sind hier Zeitloses, Experimentelles und Workshops versammelt. Nur eins von vielen Highlights: Das perfekte Steak. Kompromisslos in hochwertiger Ausstattung. Fleisch in Premiumform.

Informace o knize

Plný název Das große Buch vom Fleisch
Jazyk Němčina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2017
Počet stran 360
EAN 9783833857782
ISBN 3833857781
Libristo kód 16311286
Nakladatelství Gräfe & Unzer
Váha 2332
Rozměry 239 x 316 x 42
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet