Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Das kulinarische Erbe der Schweiz Band 5:

Jazyk NěmčinaNěmčina
Kniha Pevná
Kniha Das kulinarische Erbe der Schweiz Band 5: Paul Imhof
Libristo kód: 15222211
Nakladatelství Echtzeit Verlag, října 2016
Das kulinarische Erbe der Schweiz ist ein ++berquellender Schatz an Preziosen des Geschmacks, ein Sc... Celý popis
? points 76 b
759
Skladem u dodavatele Odesíláme do 4 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Bread Is Gold Massimo Bottura / Brožovaná
common.buy 819
Ako funguje psychológia neuvedený autor / Pevná
common.buy 523
Loser Thomas Bernhard / Brožovaná
common.buy 303
Dagger 22 Michael Golembesky / Brožovaná
common.buy 450
Autofagia / Pevná
common.buy 702
Regency Romance Ausmalbuch Mila Dierksen / Brožovaná
common.buy 369
Bryant & May - Wild Chamber Christopher Fowler / Brožovaná
common.buy 303
Robinson Crusoe Daniel Defoe / Brožovaná
common.buy 185
Die Bratwurst Katharina Pflug / Pevná
common.buy 645
Your Holistically Hot Transformation Marissa Vicario / Brožovaná
common.buy 382
Franz Grillparzer Constant von Wurzbach / Brožovaná
common.buy 475
Under the Ice Rachel A. Qitsualik / Brožovaná
common.buy 254
Achsenzeit Jan Assmann / Pevná
common.buy 642
Pandorum Philipp Stahl / Blu-ray
common.buy 334
Science of Superheroes Mark Brake / Brožovaná
common.buy 363

Das kulinarische Erbe der Schweiz ist ein ++berquellender Schatz an Preziosen des Geschmacks, ein Schlaraffenland von Tradition und Innovation. Sein Inventar umfasst heute gut 400 Produkte. Das Wissen ++ber die einheimischen Speisen und Getr+ńnke ist von Fachleuten sorgf+ńltig zusammengetragen und aufgeschrieben worden. Paul Imhof stellt diesen reichen Fundus nach Kantonen in bek+Âmmlichen Happen vor. Das kulinarische Erbe der Schweiz erscheint in f++nf B+ńnden. Der f++nfte Band umfasst ++ber 100 Produkte aus den Kantonen Freiburg, Gen+żve, Neuch+ótel, Vaud, Wallis. Mit ausgesuchten Rezepten von Marianne Kaltenbach und Illustrationen von Hans-J+Ârg Walter, Markus Roost und Roland Hausheer. Paul Imhof ist Journalist und Buchautor. An der Erfassung des kulinarischen Erbes der Schweiz, einem laufenden Projekt im Auftrag des Bundes und der Kantone, hat er von Anfang an mitgearbeitet.

Informace o knize

Plný název Das kulinarische Erbe der Schweiz Band 5:
Autor Paul Imhof
Jazyk Němčina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2016
Počet stran 360
EAN 9783905800647
ISBN 3905800640
Libristo kód 15222211
Nakladatelství Echtzeit Verlag
Váha 623
Rozměry 178 x 217 x 25
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet