Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Definitionen, technische Kriterien und Kennzeichnung für vegetarische und vegane Lebensmittel

Jazyk NěmčinaNěmčina
Kniha Brožovaná
Kniha Definitionen, technische Kriterien und Kennzeichnung für vegetarische und vegane Lebensmittel Valentin Jäger
Libristo kód: 38337158
Nakladatelství Behr's GmbH, srpna 2021
Definitionen, technische Kriterien und Kennzeichnung für vegetarische und vegane LebensmittelKomment... Celý popis
? points 419 b
4 194
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 3-5 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Definitionen, technische Kriterien und Kennzeichnung für vegetarische und vegane LebensmittelKommentar zur ISO-Norm 23662:2021Pflanzenbasierte Produkte wie Fleisch-, Wurst-, Milch- und Käsealternativen erfreuen sich steigender Beliebtheit bei Verbrauchern. Prognosen gehen auch für die Zukunft von weiterem Wachstum aus. Bisher fehlt eine einheitliche Definition der Begriffe "vegan" und "vegetarisch".Die ISO-Norm 23662:2021 stellt daher einen wichtigen und historischen Meilenstein dar. Sie ermöglicht erstmalig eine internationale Vereinheitlichung der Begriffe "vegan" und "vegetarisch" für die Herstellung entsprechender Produkte.

Informace o knize

Plný název Definitionen, technische Kriterien und Kennzeichnung für vegetarische und vegane Lebensmittel
Jazyk Němčina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2021
Počet stran 114
EAN 9783954688197
ISBN 3954688190
Libristo kód 38337158
Nakladatelství Behr's GmbH
Váha 371
Rozměry 213 x 292 x 10
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet