Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Dental Functional Morphology

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Dental Functional Morphology Peter W. Lucas
Libristo kód: 04089883
Nakladatelství Cambridge University Press, ledna 2007
Dental Functional Morphology offers an alternative to the received wisdom that teeth merely crush, c... Celý popis
? points 195 b
1 952
Skladem u dodavatele Odesíláme za 15-20 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Lehninger Principles of Biochemistry Michael Cox / Brožovaná
common.buy 2 495
TOP Výprodej
Netter's Head and Neck Anatomy for Dentistry Neil Scott Norton / Brožovaná
common.buy 1 234
TOP
Delivering Happiness Tony Hsieh / Brožovaná
common.buy 234
Zygomatic Implants James Chow / Pevná
common.buy 3 927
Johnny the Walrus Matt Walsh / Leporelo
common.buy 405
Anatomy for Dental Medicine Michael Schuenke / Brožovaná
common.buy 1 668
Dental Morphology Geoffrey C. Van Beek / Brožovaná
common.buy 1 017
Výprodej
3D Printing for Dental Prosthetics Claudia Tania Pincinin / Brožovaná
common.buy 1 116
CAD-CAM in Restorative Dentistry VIJAY KUMAR / Brožovaná
common.buy 1 533
Dental Anatomy Applied to Dental Practice E. Colaboradores / Brožovaná
common.buy 1 234
How To Get Over OCD ALI GREYMOND / Brožovaná
common.buy 603

Dental Functional Morphology offers an alternative to the received wisdom that teeth merely crush, cut, shear or grind food and shows how teeth adapt to diet. Providing an analysis of tooth action based on an understanding of how food particles break, it shows how tooth form from the earliest mammals to modern-day humans can be understood using very basic considerations about fracture. It outlines the theoretical basis step by step, explaining the factors governing tooth shape and size and provides an allometric analysis that will revolutionize attitudes to the evolution of the human face and the impact of cooked foods on our dentition. In addition, the basis of the mechanics behind the fracture of different types of food, and methods of measurement are given in an easy-to-use appendix. It will be an important sourcebook for physical anthropologists, dental and food scientists, palaeontologists and those interested in feeding ecology.

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet