Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Dietary Patterns, Food Chemistry and Human Health

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Dietary Patterns, Food Chemistry and Human Health Suresh Sharma
Libristo kód: 21298491
Nakladatelství Springer Nature Switzerland AG, dubna 2019
This brief discusses the influence of modern food production on dietary patterns and chronic disease... Celý popis
? points 183 b
1 830
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 12-17 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP Připravujeme
Strobe Edge, Vol. 6 Io Sakisaka / Brožovaná
common.buy 215
Výprodej
Art Nouveau Motifs CD-ROM and Book Dover / Brožovaná
common.buy 276
Tide-Dominated Han River Delta, Korea Robert Dalryple & Kyungsik Choi / Pevná
common.buy 2 573
Leadership for Innovation John Adair / Brožovaná
common.buy 612
Připravujeme
Public Culture: Millennial Quartet II Arjun Appadurai / Brožovaná
common.buy 470
Socioanalytic Methods Susan Long / Pevná
common.buy 4 990
In-vitro labelling of ovine mesenchymal stem cells Gnanadevi Ravi Gnanam / Brožovaná
common.buy 1 255

This brief discusses the influence of modern food production on dietary patterns and chronic diseases. In four concise chapters the authors explore different aspects of this topical issue. Chapter one highlights the importance of advanced glycation end products in food and describes how high levels of these complex molecules can lead to an increase in chronic diseases. Chapter two addresses the role of carbohydrates in inexpensive and tasty foods, while chapter three outlines how vegetable fats, notably palm oil, are used in selected industrial foods and explores their relation to hyper-palatability and other health issues. Lastly, the fourth chapter discusses the increasing demand for high-protein foods and the concomitant availability of vegan products. This brief is of interest to researchers in food production, food hygiene and public health, but is also relevant for certification bodies and specialists in the food industry.

Informace o knize

Plný název Dietary Patterns, Food Chemistry and Human Health
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2019
Počet stran 51
EAN 9783030146535
Libristo kód 21298491
Váha 114
Rozměry 155 x 235 x 4
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet