Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Edomae Sushi: Art, Tradition, Simplicity

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Edomae Sushi: Art, Tradition, Simplicity Kikuo Shimizu
Libristo kód: 04410956
Nakladatelství Kodansha America, Inc, května 2011
Top sushi master Kikuo Shimizu, now 71 years old, reveals the secrets of Edomae sushi, the tradition... Celý popis
? points 46 b Připravujeme Připravujeme
464
Očekávaný dotisk Termín neznámý Termín neznámý

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
Sushi: Jiro Gastronomy Jiro Ono / Brožovaná
common.buy 294
Sushi Made Simple Atsuko Ikeda / Pevná
common.buy 452
Sushi Art Cookbook Ken Kawasumi / Pevná
common.buy 441
Připravujeme
Sushi Master Nick Sakagami / Pevná
common.buy 524
Okonomiyaki Yoshio Saito / Brožovaná
common.buy 1 055

Top sushi master Kikuo Shimizu, now 71 years old, reveals the secrets of Edomae sushi, the traditional sushi of Tokyo. By reading this book, you'll learn how real sushi in Tokyo is made, by an artisan sushi chef. Edomae literally means in front of Edo, the old name of Japan's capital city: so you could translate it as Tokyo-Style. In 19th-century Edo, as busy and bustling as today's Tokyo, workers needed quick meals, and sushi made from vinegar-seasoned fish and rice was nutritious and invigorating. Edomae sushi grew in esteem as a unique cuisine, using freshly-caught fish from Tokyo bay. Today, there are few written materials about true Edomae sushi, but its technique and soul have been passed down from chef to chef, maintaining its tradition while evolving through the decades. This book includes dozens of types of sushi, with large pictures and instructive text on each page, explaining the ingredients and techniques of Edomae sushi. The essential accompaniments of sushi fish - wasabi, nori, and rice - are explained in detail, including how and when they are grown and harvested and how to best prepare them across the four seasons.

Informace o knize

Plný název Edomae Sushi: Art, Tradition, Simplicity
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2011
Počet stran 160
EAN 9784770031457
ISBN 4770031459
Libristo kód 04410956
Nakladatelství Kodansha America, Inc
Váha 584
Rozměry 250 x 199 x 16
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Araki: Tokyo Lucky Hole Nobuyoshi Araki / Pevná
common.buy 608
TOP
Vinland Saga 1 Makoto Yukimura / Pevná
common.buy 424
TOP
Complete Guide to Sushi and Sashimi Jeffrey Elliot / Pevná
common.buy 643
TOP
Japanese Cooking: A Simple Art Shizuo Tsuji / Pevná
common.buy 925
TOP
Japan, The Cookbook Nancy Singleton Hachisu / Pevná
common.buy 1 054
TOP
Art and Science of Sushi Hidemi Sato / Pevná
common.buy 602
TOP
Ramen Tove Nilsson / Pevná
common.buy 469
TOP
Kansha Elizabeth Andoh / Pevná
common.buy 745
Tokyo Cult Recipes Maori Murota / Pevná
common.buy 670
Připravujeme
Preserving the Japanese Way Nancy Singleton Hachisu / Pevná
common.buy 1 051
Nobu: The Cookbook Nobuyuki Matsuhisa / Pevná
common.buy 933
Sushi: The Beginner's Guide Aya Imatani / Pevná
common.buy 384
Sushi Chef: Sukiyabashi Jiro Shinzo Satomi / Pevná
common.buy 684
Sushi Modoki Iina-San / Pevná
common.buy 410
The 2022 Sushi Cookbook / Brožovaná
common.buy 868
Sushi PIE Books / Brožovaná
common.buy 605

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet