Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Effects of Pulsed Electric Field Processing on Milk Properties

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Effects of Pulsed Electric Field Processing on Milk Properties Kambiz Shamsi
Libristo kód: 06830039
Nakladatelství VDM Verlag, ledna 2010
The quest for energy conservation by the manufacturers to reduce carbon footprint of the processes i... Celý popis
? points 181 b
1 806
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Victors Stephen E. Ambrose / Brožovaná
common.buy 306
Rangers' Historical Records G.M.G. Capt. Wyatt / Brožovaná
common.buy 844
Violent Racism Benjamin Bowling / Brožovaná
common.buy 3 185
Final Battles of the Petersburg Campaign A. Greene / Brožovaná
common.buy 1 075
Tanzpädagogik im Sportunterricht Victoria Werner / Brožovaná
common.buy 1 242
Wenn Kinder mit dem Tod konfrontiert werden Katharina Krause / Brožovaná
common.buy 1 746
Maggoty S Scott / Brožovaná
common.buy 410
Book on Human Nature B Yin R / Brožovaná
common.buy 435

The quest for energy conservation by the manufacturers to reduce carbon footprint of the processes involved in food processing and preservation and the increasing consumers demand for fresh-like quality foods have given rise to the development of emerging nonthermal processing technologies such as pulsed electric field (PEF). The PEF technology uses short high voltage pulses to inactivate spoilage organisms and pathogens in liquid foods such as milk or juices. The aim is to produce safe foods with better nutritional and sensory properties in a moderate temperature. The interest in PEF technology is increasing for processing milk or juices as a means of avoiding adverse effects of thermal treatments (e.g. pasteurisation or ultra-high temperature) such as colour alteration, flavour damage and nutrient losses. The results gained in the current work show the mild effects of PEF processing on milk properties including natural microflora, enzymes and functionality of fat and proteins. Reading of this book is recommended to all food science and food engineering students, researchers and university lecturers interested in novel methods of nonthermal processing of foods.

Informace o knize

Plný název Effects of Pulsed Electric Field Processing on Milk Properties
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2010
Počet stran 144
EAN 9783639222098
ISBN 3639222091
Libristo kód 06830039
Nakladatelství VDM Verlag
Váha 234
Rozměry 154 x 228 x 9
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet