Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Elaboración casera de carne y embutidos

Jazyk NěmčinaNěmčina
Kniha Brožovaná
Kniha Elaboración casera de carne y embutidos Eberhard Schiffner
Libristo kód: 12987388
Nakladatelství Editorial Acribia, S.A., března 1996
El sacrificio de los animales. Valoración de la carne. Fundamentos de microbiología. Maduración y pu... Celý popis
? points 60 b
599
Skladem u dodavatele Odesíláme za 4-6 dnů

30 dní na vrácení zboží

El sacrificio de los animales. Valoración de la carne. Fundamentos de microbiología. Maduración y putrefacción de la carne. Despiece de la canal. Las tripas. Embutidos crudos. Embutidos cocidos. Embutidos escaldados. Productos curados de larga duración. Productos cárnicos curados y cocidos. Ensaladas, productos gelatinosos, fiambres en gelatinas y otras especialidades. Conservación de la carne y de los productos cárnicos. Condimentos. Intoxicaciones alimentarias. Mataderos y salas de despiece no industriales. Selección de disposiciones legales.

Informace o knize

Plný název Elaboración casera de carne y embutidos
Jazyk Němčina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 1996
Počet stran 302
EAN 9788420008042
ISBN 8420008044
Libristo kód 12987388
Nakladatelství Editorial Acribia, S.A.
Váha 540
Rozměry 170 x 240
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet