Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Emerging Technologies in Meat Processing

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Emerging Technologies in Meat Processing Enda Cummins
Libristo kód: 09356705
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc, prosince 2016
Meat is a global product, which is traded between regions, countries and continents. The onus is on... Celý popis
? points 561 b
5 614
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 10-15 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Kognitive Grundlagen lexikalischer Hierarchien Wiltrud Mihatsch / Pevná
common.buy 5 575
Food Formulation / Pevná
common.buy 4 887
Sozialer Wandel in Den Neuen Bundeslandern Peter Schober / Brožovaná
common.buy 1 678
Edited Version of A Black Notebook Jessica Applegate / Brožovaná
common.buy 305
Singled Out Nikki Derouin / Brožovaná
common.buy 228
Bundu, the Beat & Beyond Lloyd / Pevná
common.buy 1 010
Meat Processing Technology - an Overview Preetha Palanisamy / Brožovaná
common.buy 954

Meat is a global product, which is traded between regions, countries and continents. The onus is on producers, manufacturers, transporters and retailers to ensure that an ever-demanding consumer receives a top quality product that is free from contamination. With such a dynamic product and market place, new innovative ways to process, package and assess meat products are being developed. With ever increasing competition and tighter cost margins, industry has shown willingness to engage in seeking novel innovative ways of processing, packaging and assessing meat products while maintaining quality and safety attributes. This book provides a comprehensive overview on the application of novel processing techniques. It represents a standard reference book on novel processing, packaging and assessment methods of meat and meat products. It is part of the IFST Advances in Food Science book series.

Informace o knize

Plný název Emerging Technologies in Meat Processing
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2016
Počet stran 448
EAN 9781118350683
ISBN 1118350685
Libristo kód 09356705
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc
Váha 1010
Rozměry 329 x 179 x 26
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet