Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Encyclopedia of Food and Health

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Encyclopedia of Food and Health Benjamin Caballero
Libristo kód: 03006224
Nakladatelství Elsevier Science Publishing Co Inc, září 2015
The Encyclopedia of Food and Health provides users with a solid bridge of current and accurate infor... Celý popis
? points 7077 b
70 769
50 % šance Prohledáme celý svět Kdy knihu dostanu?

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Dark Tower 8-Book Boxed Set Stephen King / Brožovaná
common.buy 2 916
Výprodej
Oxford Handbook of Clinical Medicine collegium / Brožovaná
common.buy 1 527
Words We Keep / Brožovaná
common.buy 265
Regenerative Soil MATT POWERS / Pevná
common.buy 2 076
Art and Science of Training Elaine Biech / Brožovaná
common.buy 1 054
The Chase Janet Evanovich / Brožovaná
common.buy 231
Breathe Like a Bear Kira Willey / Brožovaná
common.buy 356
Rainbow Magic: Lacey the Little Mermaid Fairy Daisy Meadows / Brožovaná
common.buy 170
Inclusive Education for Autistic Children WOOD REBECCA / Brožovaná
common.buy 663
Nutrition and Enhanced Sports Performance Debasis Bagchi / Brožovaná
common.buy 6 572
Encyclopedia of Human Nutrition Lindsay H. Allen / Pevná
common.buy 89 893
Food Folklore - Tales and Truths About What We Eat Roberta Larson Duyff / Brožovaná
common.buy 277
Mary Mito Reed / Pevná
common.buy 2 264

The Encyclopedia of Food and Health provides users with a solid bridge of current and accurate information spanning food production and processing, from distribution and consumption to health effects. The Encyclopedia comprises seven volumes, each containing comprehensive, thorough coverage, and a writing style that is succinct and straightforward. Users will find this to be a meticulously organized resource of the best available summary and conclusions on each topic. Written from a truly international perspective, and covering of all areas of food science and health in nearly 700 articles, with extensive cross-referencing and further reading at the end of each chapter, this updated encyclopedia is an invaluable resource for both research and educational needs.§§Identifies the essential nutrients and how to avoid their deficiencies§Explores the use of diet to reduce disease risk and optimize health§Compiles methods for detection and quantitation of food constituents, food additives and nutrients, and contaminants§Contains coverage of all areas of food science and health in nearly 700 articles, with extensive cross-referencing and further reading at the end of each chapter

Informace o knize

Plný název Encyclopedia of Food and Health
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2015
Počet stran 4006
EAN 9780123849472
ISBN 9780123849472
Libristo kód 03006224
Váha 11975
Rozměry 203 x 279 x 214
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet