Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Encyclopedia of Pasta

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Encyclopedia of Pasta O De Vita
Libristo kód: 04088853
Nakladatelství UNIV OF CALIFORNIA PR, září 2009
Spaghetti, gnocchi, tagliatellea, ravioli, vincisgrassi, strascinati - pasta in its myriad forms has... Celý popis
Výprodej Výprodej
903
Skladem v malém množství Odesíláme do 24 hodin

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
Max's Sandwich Book Max Halley / Pevná
common.buy 517
TOP
Pasta Masterclass / Pevná
common.buy 704
You deserve this Pamela Reif / Pevná
common.buy 483
Soup Book DK / Pevná
common.buy 543
Perfect Panini Jodi Liano / Pevná
common.buy 478
Oxford Companion to Wine Jancis Robinson / Pevná
common.buy 1 572
Food52 Vegan Gena Hamshaw / Pevná
common.buy 464

Spaghetti, gnocchi, tagliatellea, ravioli, vincisgrassi, strascinati - pasta in its myriad forms has been a staple of the Mediterranean diet longer than bread. This beautiful volume is the first book to provide a complete history of pasta in Italy, telling its long story via the extravagant variety of shapes it takes and the even greater abundance of names by which it is known. Food scholar Oretta Zanini De Vita traveled to every corner of her native Italy, recording oral histories, delving into long-forgotten family cookbooks, and searching obscure archives to produce this rich and uniquely personal compendium of historical and geographical information. For each entry she includes the primary ingredients, preparation techniques, variant names, and the locality where it is made and eaten. Along the way, Zanini De Vita debunks such culinary myths as Marco Polo's supposed role in pasta's story even as she serves up a feast of new information. "Encyclopedia of Pasta", illustrated throughout with original drawings by Luciana Marini, will be the standard reference on one of the world's favorite foods for many years to come, engaging and delighting both general readers and food professionals.

Informace o knize

Plný název Encyclopedia of Pasta
Autor O De Vita
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2009
Počet stran 400
EAN 9780520255227
ISBN 0520255224
Libristo kód 04088853
Nakladatelství UNIV OF CALIFORNIA PR
Váha 728
Rozměry 162 x 235 x 40
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
The Pizza Bible Tony Gemignani / Pevná
common.buy 617
TOP
Little Women Louisa May Alcott / Pevná
common.buy 269
TOP
Gastronomy of Italy Anna Del Conte / Pevná
common.buy 872
TOP
Harry Potter Colouring Book neuvedený autor / Brožovaná
common.buy 306
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Pevná
common.buy 1 128
TOP
Pasta Missy Robbins / Pevná
common.buy 704
TOP
Tell-Tale Heart Edgar Allan Poe / Brožovaná
common.buy 161
TOP
Encyclopedia of Pasta Oretta Zanini De Vita / Brožovaná
common.buy 582
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 293
Mastering Pasta David Joachim / Pevná
common.buy 559
Otogizoshi Osamu Dazai / Brožovaná
common.buy 274
Homicide David Simon / Brožovaná
common.buy 357
Cucina Povera / Pevná
common.buy 752

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet