Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Evaluación de la carne en la cadena de producción

Jazyk ŠpanělštinaŠpanělština
Kniha Brožovaná
Kniha Evaluación de la carne en la cadena de producción J. H. Swatland
Libristo kód: 12987507
Nakladatelství Editorial Acribia, S.A., října 2002
? points 103 b
1 026
Skladem u dodavatele Odesíláme za 6-10 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Understanding the Orofacial Complex Kristie K. Gatto Ma CCC-Slp Com / Brožovaná
common.buy 2 119
A stroll with Gaudi Pau Estrada i Luttikhuizen / Brožovaná
common.buy 420
Creating a Miracle Child with Yoga Veena S. Gandhi M. D. Facog / Pevná
common.buy 1 344
Fungal Pathogenesis in Plants and Crops Perumal Vidhyasekaran / Pevná
common.buy 8 491
House of Gentlefolk Ivan Sergeevich Turgenev / Pevná
common.buy 925
Five-Star Trails: Palm Springs Laura Randall / Brožovaná
common.buy 388
Připravujeme
Erscheinung und Leerheit Gonsar Rinpotsche / Brožovaná
common.buy 390
Educación postural José Luis Aragunde Soutullo / Brožovaná
common.buy 293
Biología y espíritu Andrés Moya / Brožovaná
common.buy 401

Informace o knize

Plný název Evaluación de la carne en la cadena de producción
Jazyk Španělština
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2002
Počet stran 346
EAN 9788420009940
ISBN 8420009946
Libristo kód 12987507
Nakladatelství Editorial Acribia, S.A.
Rozměry 170 x 240
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet