Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Evaluation of the Role of Microbiological Criteria for Foods and Food Ingredients

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Evaluation of the Role of Microbiological Criteria for Foods and Food Ingredients NATIONAL RESEARCH CO
Libristo kód: 09586122
Nakladatelství Lightning Source UK Ltd, srpna 2015
This work has been selected by scholars as being culturally important, and is part of the knowledge... Celý popis
? points 115 b
1 147
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Wolfshunger Philip Kerr / Brožovaná
common.buy 319
Fiona Quilt Block Carolyn Perry Goins / Brožovaná
common.buy 473
Pathologie und Therapie der Frauen-Krankheiten August Eduard Martin / Brožovaná
common.buy 1 334
Hole: Book 4 Willie Gibbs / Brožovaná
common.buy 360

This work has been selected by scholars as being culturally important, and is part of the knowledge base of civilization as we know it. This work was reproduced from the original artifact, and remains as true to the original work as possible. Therefo

Informace o knize

Plný název Evaluation of the Role of Microbiological Criteria for Foods and Food Ingredients
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2015
Počet stran 462
EAN 9781297614743
ISBN 9781297614743
Libristo kód 09586122
Nakladatelství Lightning Source UK Ltd
Váha 821
Rozměry 156 x 234 x 25
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet