Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Experimente rund ums Kochen, Braten, Backen 3e

Jazyk NěmčinaNěmčina
Kniha Brožovaná
Kniha Experimente rund ums Kochen, Braten, Backen 3e Georg Schwedt
Libristo kód: 09151409
Nakladatelství Wiley-VCH Verlag GmbH, srpna 2015
Küche und Chemie - passt das zusammen? Ja, wie Georg Schwedt in der dritten Auflage seines Experimen... Celý popis
? points 80 b
796
Skladem u dodavatele Odesíláme do 4 dnů

30 dní na vrácení zboží

Küche und Chemie - passt das zusammen? Ja, wie Georg Schwedt in der dritten Auflage seines Experimentierbuchs zum Kochen, Braten und Backen eindrücklich demonstriert. Von der Molekular- zur Suppenküche, von unterschiedliche Garverfahren bis zur analytischen Erfassung von Nährstoffverlusten beim Kochen: Mit zahlreichen Versuchen und Rezepten werden physikalisch-chemische Vorgänge beim Kochen, Braten und Backen verständlich, erfahr- und sogar genießbar!

Informace o knize

Plný název Experimente rund ums Kochen, Braten, Backen 3e
Jazyk Němčina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2015
Počet stran 232
EAN 9783527339679
ISBN 3527339671
Libristo kód 09151409
Nakladatelství Wiley-VCH Verlag GmbH
Váha 456
Rozměry 172 x 245 x 15
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet