Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Fat Production and Consumption

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Fat Production and Consumption Corraldo Galli
Libristo kód: 02005890
Nakladatelství Springer-Verlag New York Inc., června 1987
Among the major components of human diet, edible fats and oils are typically produced through variou... Celý popis
? points 154 b
1 542
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 10-15 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Základy klinického výskumu Tibor Hlavatý / Brožovaná
common.buy 127
Jozef Gregor Tajovský v podvedomí Nadlačanov Pavel Rozkoš / Brožovaná
common.buy 128
Perdo Paramo Juan Rulfo / Brožovaná
common.buy 323
Crusading Warfare, 1097-1193 R. C. Smail / Brožovaná
common.buy 967
Robotics Divide Antonio López Peláez / Pevná
common.buy 3 039
Cold Days in Hell William Clark Latham / Brožovaná
common.buy 650
Advanced Data Mining and Applications Jie Tang / Brožovaná
common.buy 1 542

Among the major components of human diet, edible fats and oils are typically produced through various forms of technological manipulation of naturally available starting material. It is also generally recognized that dietary fat, namely the type and amount, playa significant role in modulating the health stat~s of large population groups in econ omically advanced countries, and that, more specifically, the onset and progression of a number of diseases of wide incidence and large socio-economical relevance, such as hyperlipidaemias, diabetes, hyper tension, are significantly affected by dietary fats. Associations operating in public health preventive programs and clinical associations in affluent countries have recommended changes of dietary habits and especially of fat consumption in the whole community. Among the parameters to be modified of special relevance are the re duction of total fat, of saturated fatty acids and cholesterol intake and to increase the amount of unsaturated fatty acids. It is, however, becoming more and more evident that each member of the complex fatty acid moiety of our diet may playa different role from a nutritional point of view. This is particularly true for the highly unsaturated compounds belonging to the two metabolic series n-6 and n-3, contained in high concentrations in vegetable oils and in lipids from marine animals respectively, as well as for oleic acid, contained in high concentrations in olive oil.

Informace o knize

Plný název Fat Production and Consumption
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 1987
Počet stran 336
EAN 9781461594970
ISBN 1461594979
Libristo kód 02005890
Váha 601
Rozměry 170 x 244 x 19
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet