Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Fermentation Process & Microbiology of Fermented Foods

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Fermentation Process & Microbiology of Fermented Foods Manbir Singh
Libristo kód: 16338620
Nakladatelství LAP Lambert Academic Publishing, listopadu 2016
Fermented food products make up a signi cant part of diet in developing and developed nations. These... Celý popis
? points 140 b
1 404
Skladem u dodavatele Odesíláme za 8-10 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Imagine Me Tahereh Mafi / Brožovaná
common.buy 286
TOP
Midnight Sun Stephenie Meyer / Brožovaná
common.buy 276
TOP
Classroom of the Elite (Manga) Vol. 1 Syougo Kinugasa / Brožovaná
common.buy 316
TOP
Core Radiology Ellen X. Sun / Brožovaná
common.buy 4 407
Timothy Keller / Pevná
common.buy 611
Toyota Land Cruiser Automotive Repair Manual Jeff Kibler / Brožovaná
common.buy 1 140
Food Microbiology Michael P. Doyle / Pevná
common.buy 4 888
Lonely Planet Cyprus Lonely Planet / Brožovaná
common.buy 734
Pharmaceutical Product Development Vandana B. Patravale / Brožovaná
common.buy 1 774
Připravujeme
"Titanic" Bruce Beveridge / Pevná
common.buy 1 004
Stories About Jim D Brown / Brožovaná
common.buy 366

Fermented food products make up a signi cant part of diet in developing and developed nations. These act as vehicles of health promoting metabolites and probiotic organisms. These are currently being promoted to prevent or cure a range of diseases from obesity to cancer.In Food Fermentation Technology, growth and metabolic activities of microorganisms are utilized for the preservation and transformation of food materials. The metabolites of fermenting microorganisms inhibit growth of pathogenic and spoilage causing microorganisms which extends their shelf life. Fermentation introduces characteristic aroma, avor, texture, and nutritional pro le into food, besides removing anti-nutritional factors and toxins.Traditional food fermentation processes can be lactic acid, fungal or alkaline fermentations which produce fermented foods such as Yogurt, Saurekraut, kimchi, meat sausages etc. Many fermented foods are highly nutritional and have anti-aging and anticancer properties.

Informace o knize

Plný název Fermentation Process & Microbiology of Fermented Foods
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2017
Počet stran 140
EAN 9783659820960
Libristo kód 16338620
Váha 227
Rozměry 150 x 220 x 8
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet