Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Fig (Ficus carica): Production, Processing, and Properties

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Fig (Ficus carica): Production, Processing, and Properties Mohamed Fawzy Ramadan
Libristo kód: 44750511
Nakladatelství Springer, Berlin, března 2024
This book creates a multidisciplinary forum of discussion on Ficus carica with particular emphasis o... Celý popis
? points 486 b Nové Nové
4 859
Skladem u dodavatele Odesíláme za 8-10 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Figs C Thornton / Brožovaná
common.buy 493
Fig Culture José Regato / Brožovaná
common.buy 709
Fig ALI SARKHOSH / Pevná
common.buy 5 143
Fig / Brožovaná
common.buy 369

This book creates a multidisciplinary forum of discussion on Ficus carica with particular emphasis on its horticulture, post-harvest, marketability, phytochemistry, extraction protocols, biochemistry, nutritional value, functionality, health-promoting properties, ethnomedicinal applications, technology and processing. The impact of traditional and innovative processing on the recovery of high-added value compounds from Ficus carica byproducts is extensively reported. Also, the text discusses the potential applications of Ficus carica in food, cosmetics, and pharmaceutical products. Fig (Ficus carica): Production, Processing, and Properties illustrates a diversity of developments in food science and horticultural research including:Production, processing, chemistry, and functional properties of Ficus carica.Ficus carica phytochemicals and its health-promoting effects.Food, non-food and technological applications of Ficus carica.Recent research focuses on studying the bioactive compounds and therapeutic traits and investigating the mode of action and toxicological impacts of medical plant extracts and bioactive phytochemicals. Ficus carica is of significant importance due to its widespread food, industrial and medicinal applications. Although Ficus carica products are already commercially available in the international market, it is hard to find a reference work covering the production, processing, chemistry and properties of Ficus carica. This book will be the first publication focusing specifically on this important topic.

Informace o knize

Plný název Fig (Ficus carica): Production, Processing, and Properties
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2024
Počet stran 817
EAN 9783031164958
Libristo kód 44750511
Nakladatelství Springer, Berlin
Rozměry 155 x 235
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet