Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Food Allergens

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Food Allergens Jing Lin
Libristo kód: 15634552
Nakladatelství Humana Press Inc., března 2017
This volume provides a collection of methodologies for basic research, clinical diagnosis, and treat... Celý popis
? points 467 b
4 673
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 10-15 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
The Detox Miracle Sourcebook Robert S. Morse / Brožovaná
common.buy 682
Unsere Kolonien Volz Berthold Volz / Brožovaná
common.buy 1 057
Der Mann / Pevná
common.buy 238
Le Temple de Gnide Suivi de Cephise Et l'Amour MONTESQUIEU-C-L / Brožovaná
common.buy 491
Krankenpflege im Frieden und im Krieg PAUL RUPPRECHT / Brožovaná
common.buy 1 105
MATH EXPRESSIONS Houghton Mifflin Company / Pevná
common.buy 3 420
The British Critic, Vol. 16 Unknown Author / Brožovaná
common.buy 843
A Green, Future-Proof Electric Grid Majed Jarrar / Brožovaná
common.buy 531
Witness Ruth Chesney / Brožovaná
common.buy 253

This volume provides a collection of methodologies for basic research, clinical diagnosis, and treatment pertaining to food allergens, including food allergen production, purification, characterization, detection, quantification, and bioinformatics approaches to modern food allergen studies. The chapters in the book are divided into 4 parts: Part I discusses food allergen purification and production, and explores methods of producing recombinant food allergens in bacterial and yeast expression systems; Part II looks at allergen discovery, detection, and quantification covering 3 types of methods-DNA-, protein-, and cell-based methods; Part III focuses on allergenic epitope mapping; and Part IV talks about future developments concentrated around new concepts of allergenicity as an outcome of protein and food matrix interactions. Written in the highly successful Methods in Molecular Biology series format, chapters include introductions to their respective topics, lists of the necessary materials and reagents, step-by-step, readily reproducible laboratory protocols, and tips on troubleshooting and avoiding known pitfalls. Cutting-edge and comprehensive, Food Allergens: Methods and Protocols is a valuable resource for immunologists, biochemists, molecular biologists, and medical doctors and students working in the food allergy field. This book is also useful for people in the food industry, legislators, food standard agencies, allergologists, pediatricians, and clinicians in the allergic diseases and immunology fields.

Informace o knize

Plný název Food Allergens
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2017
Počet stran 299
EAN 9781493969234
ISBN 1493969234
Libristo kód 15634552
Nakladatelství Humana Press Inc.
Váha 7318
Rozměry 178 x 254 x 21
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet